Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetinglser gælder for alle leverancer fra Smykkeuret.dk.

 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Smykkeuret.dk

Dokumentation og vejledning: Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Smykkeuret.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Smykkeuret.dk´s side, er denne af vejledende art. Smykkeuret.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Levering af varer fra Smykkeuret.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varen sker med Postnord eller GLS. Hvis det samlede fakturabeløb er under 450 kr. sendes med brevpost så vidt det er muligt.

 

Leveringstid: Vi bestræber os på at afsende varen indenfor få hverdage. Der kan dog være restordre og i sådan tilfælde får kunden besked om leveringstid.

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt af Smykkeuret.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Der tages forbehold for fejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Smykkeuret.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende at vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Smykkeuret.dk. 

Du skal som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Smykkeuret.dk har stillet dig i udsigt.

 

Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med betalingskort, mobilpay eller Viabill. Alle priser i Smykkeuret.dk  på web-adressen http://www.smykkeuret.dk - er inkl. moms.

Fortrydelsesret: Smykkeuret.dk yder 60 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelse samt skrive om varen skal byttes til en anden vare eller pengene retur. Beløbet udbetales altid til det kort som blev brugt ved bestilling.

 

Returnerings adresse : Klokken

                                    Jyllandsgade 24

                                    7000 Fredericia

 

Returvarer sendt til pakkeshop afhentes desværre ikke

Der kan gå op til 1 uge før returnerede varer håndteres.

 

 

 

3Q8eBz8s4R6k1bd3