Trustpilot

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Smykkeuret.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetinglser gælder for alle leverancer fra Smykkeuret.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Smykkeuret.dk

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Smykkeuret.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Smykkeuret.dk´s side, er denne af vejledende art. Smykkeuret.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Levering af varer fra Smykkeuret.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varen sker med Postnord eller GLS. 

Landsdækkende bytteservice:

Smykkeuret.dk er medlem af Danske Guldsmede og Urmagere. Det betyder, at ure og smykker købt på smykkeuret.dk kan byttes til en anden vare hos mere end 275 butikker i hele Danmark. Hvis du ønsker pengene retur skal varen sendes til os eller afleveres i vores fysiske butik.  HUSK vi ikke afhenter pakker i pakkeshops og send ikke med DAO da de ikke leverer til erhverv.

Bytteservice betyder at du kan bytte for det beløb varen har kostet hos os. Hvis en ring er købt med rabat hos os kan du ikke frit bytte ringstørrelse i en anden butik uden det koster ekstra. Hvis du sender ringen til os ombytter vi den og sender retur uden beregning.

BEMÆRK at der er forskel på hvad de forskellige butikker har af udvalg, og derfor har vi ikke alle de samme mærker.

Se listen med butikker her:

https://guldsmed.dk/

Dette kræves ved ombytning:

- Varen skal være forsynet med Danske Guldsmede og Urmageres byttemærket.
- Varen må ikke være defekt og emballagen skal være intakt.
- Varen skal ombyttes inden 30 dage efter den dato, som er anført på byttemærkaten.

Leveringstid:

Vi bestræber os på at afsende varen indenfor få hverdage. Der kan dog være restordre og i sådan tilfælde får kunden besked om leveringstid.

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt af Smykkeuret.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Der tages forbehold for fejl og udsolgte/udgåede varer.

Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Smykkeuret.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende at vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Smykkeuret.dk. Du bedes sende billeder samt ordrenummer og beskrivelse af fejlen til smykkeuret@smykkeuret.dk

Du skal som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Smykkeuret.dk har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling:

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med betalingskort, mobilpay eller Viabill. Alle priser i Smykkeuret.dk  på web-adressen http://www.smykkeuret.dk - er inkl. moms.

Fortrydelsesret:

Smykkeuret.dk yder 60 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelse samt skrive om varen skal byttes til en anden vare eller pengene retur. Beløbet udbetales altid til det kort som blev brugt ved bestilling.

Pakker der ikke afhentes inden for 7 dage i pakkeshops sendes automatisk retur til Smykkeuret.dk. Vi forbeholder os retten til at opkræve et ekspeditionsgebyr på 50 kr for uafhentede pakker til dækning af administrationsomkostninger og emballage.

Bemærk at det ikke regnes som brug af fortrydelsesretten, hvis du ikke afhenter din pakke eller nægter modtagelsen.
 

Returnerings adresse : Klokken

                                    Jyllandsgade 24 A st.

                                    7000 Fredericia

 

Returvarer sendt til pakkeshop afhentes desværre IKKE

DAO sender IKKE til erhvervsadresser og bliver derfor altid sendt til pakkeshops som vi ikke afhenter.

Der kan gå op til 10 dage før returnerede varer håndteres.