Trustpilot

Om os

Om Smykkeuret.dk

Velkommen hos Klokken - Ure & Smykker

Vi hedder Anette og Johnny. Det er os, eller en af vores dygtige medarbejdere, du møder, hvis du besøger vores hyggelige butik i Fredericia. 

Alle skal føle sig velkomne i butikken. Vi hjælper altid gerne med at finde lige præcis det, der passer til en personlig stil eller til en bestemt anledning. Uanset om det er til dig selv eller som gave.

Butikken har ligget i Jyllandsgade nummer 24A, på gågaden i hjertet af Fredericia, siden 2014. Vi lægger vægt på at have et mangfoldigt udvalg, hvor alle kan være med prismæssigt. Hos os finder du et bredt sortiment af smykker, herreure og dameure fra forskellige populære brands og i et væld af forskellige designs og stilarter.

Johnny er oprindelig udlært som kleinsmed hos Kemira, men gik derefter i lære som urmager hos sine forældre fra 1994 - 1998, hvorefter han fortsatte i deres butik. Anette er udlært på kontor. 

Vi havde vores første fælles butik fra 2007 til 2012, i Børkop mellem Fredericia og Vejle, og har også tidligere haft Fredericiabutikken liggende et par andre steder i byen, inden vi fandt den nuværende adresse i Jyllandsgade. 

Webshoppen her på Smykkeuret.dk har eksisteret siden 2010, og siden 2019 er det gået stærkt med onlinesalget. 

Vi glæder os til at se dig i butikken og her på siden. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 31 48 88 18. Eller ved at skrive til smykkeuret@smykkeuret.dk    

 

Anette & Johnny